Over mij

Hallo, ik ben Melke Muazzez Ozcan, geboren en getogen in Eindhoven, Nederland.
Ik heb al geruime tijd een eigen therapiepraktijk waar ik mensen met fysieke klachten behandel middels verschillende technieken, de Ludo Cranio behandeling (clusterhoofdpijn), ooracupunctuur en medical Daith piercing. Daarbij geef ik mijn cliënten indien nodig klachtgerichtte oefeningen, uitleg, tips en adviezen mee om zelf ook bij te dragen aan hun eigen herstel.

Zelf heb ik in het verleden met bepaalde fysieke (rug)klachten te maken gehad en weet ik heel goed hoe het is om jarenlang in een vicieuze cirkel te zitten en niet gehoord of serieus genomen te worden door de medische wereld. Dat maakt mede dat ik mensen met chronische klachten goed begrijp en oprecht begaan ben met hun gezondheid. Ik blijf mij steeds ontwikkelen en kwalificeren op dit gebied. Zodoende is de medische Daith Piercing op mijn pad gekomen en ben ik gecertificeerd medical (VNS) Daith behandelaar in mijn eigen praktijk.

Het feit dat ik jaren ervaring heb als therapeut ervaar ik zeker als een goede aanvulling.

Waarom zou je kiezen voor Daith kliniek?

  • Je behandelaar heeft brede kennis, ervaring, tools en vooral veel passie wat kan bijdragen aan jouw lichamelijke en mentale welzijn
  • Je kunt rekenen op een eerlijke service en goede kwaliteit van de behandeling
  • Je behandelaar neemt wat jij vertelt serieus en staat open voor feedback
  • Je behandelaar neemt de hygiëne in acht en werkt met gesteriliseerd gereedschap en gesteriliseerde Titanium piercings
  • Er is een brede aanbod van diverse Daith piercings waar je uit kunt kiezen
  • Je kunt rekenen op een goede nazorg, met juiste informatie en ondersteuning.