De conditie van onze nek is cruciaal bij onze algehele gezondheid. Daarom zijn deze oefeningen aan te bevelen, met name nadat je een medical piercing hebt genomen. Want wanneer je zenuwstelsel door de stimulatie middels de medical Daith piercing in balans (rust) wordt gebracht zullen bepaalde activiteiten die je voor je welzijn doet, zoals oefeningen, meditatie, yoga etc beter worden toegelaten door je brein/lichaam. Want je bent zogenaamd niet meer aan het overleven.

P.s.: De oefeningen in de onderstaande video zijn niet enkel voor stemklachten, zoals het betiteld is. Het is een goede oefening voor nekklachten in het algemeen. De geluiden die zij maakt (nuriën) is tevens een manier om de Nervus Vagus te stimuleren.

Je kan deze oefening ca 2x per dag doen.

Indien je deze oefening niet fijn vindt kun je zelf uiteraard op zoek naar een andere nekoefening.

Nek oefening

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *